Tervetuloa Frisbeedivariin!

MOI FRIBAAJAT,

kesä on ohi, mutta friba jatkuu! Paljon uusia kiekkoja, joista talvibägi on helppo muodostaa. Lisäksi voi vaikka talvibägiksi tilata Viking Discin edullisen bägin. Joululahjoja nyt tietenkään unohtamatta..

Ensimmäinen Frisbeedivari SalesPoint on nyt AUKI!

Myyntipiste toimii Kahvila Varikon yhteydessä Helsingin Vallilassa (Hämeentie 85 ja sporalla pääsee suoraan eteen).

Aukioloajat: Ma 8-18, Ti 8-17, Ke 8-18, To 8-18 ja Pe 8-15

Ensimmäisen kuukauden myynti ratkaisee miten homma jatkuu ja kehittyy. Nyt on teidän mahdollisuutenne vaikuttaa Frisbeedivarin tulevaisuuteen!

 

Pari mysteryboxia löysi taas tiensä kauppaan, nopeimmat vievät.

Frisbeedivariin on nyt tullut myyntiin Viking Discs RuckSack -reput, reput ovat uusia!!! Lisäksi toimme reppumyyntiin oman lisämme julkaisemalla 3 kappaletta mysteerireppuja 🙂

Nyt ne on täällä: BadAssDiscs by Frisbeedivari. Tsekatkaa näitä markkerigraffoja!!! Löytyvät uusimmat -osiosta vasemmalta!

Mysteryboxeja lisätty taas kaksi kappaletta. Nopeimmat vievät, kuten aina. Mysterybox on ylivoimaisesti suosituin tuotteemme ja pyrimme saamaan niitä myyntiin ainakin yhden per viikko.

TAAS MENNÄÄN TÄYSILLÄ, MEIDÄN TOIMIPISTEEN AUKEAMINEN ON LÄHEMPÄNÄ KUIN KOSKAAN!

 

TSEKKAA NYT, UUDET KIEKKOPAKETIT! TÄSTÄ!

Jaamme käytetyt kiekot kolmeen kategoriaan (vihreä, keltainen ja punainen) seuraavasti:

kuntotaulukkoHuomioithan että kiekot ovat käytettyjä joten kiekkojen takapuolella saattaa olla edellisen omistajan/jien numero ylivedettynä ja valitettavasti kaikkien käsiala ei ole kauhean kaunista ja siroa 🙂

Kaupassamme voit maksaa seuraavilla maksutavoilla:

 

Tykkää meistä Facebookissa..face

..tai seuraa meitä Instagramissa: