Tervetuloa Frisbeedivariin!

Alamme ylläpitämään listaa asiakkaidemme haluamista kiekoista ja kun kiekko päätyy käsiimme otamme asiakkaaseen yhteyttä. Jos ja kun samasta kiekosta on monta kyselyä otamme aina yhteyttä listalle ensimmäisenä ilmoittautuneseen. Eli olipa kyse siten AJ Dessusta, Christian Valkyriestä tai tavallisesta Tuonelan joutsenesta kannattaa listalle se ilmoittaa. Kanavana toimii email, face ja ig, sähköpostiosoite jonne ilmoitus lähetetään tulee kuitenkin aina ilmoittaa meille.

 

FRISBEEDIVARI VALMIINA SYKSYYN! Lisäillään kun keretään yli 500 uutta kiekkoa ja 10 uutta bägiä!

Nyt on pitkästä aikaa taas kaikkia mysteryboxeja saatavilla!!!

TOUKO- JA KESÄKUUN YLIVOIMAISESTI SUOSITUIMMAT TUOTTEEMME, LUOKITELLUT MYSTERYBOXIT, SAAVAT JATKOA, KAIKKIA LUOKKIA TAAS SAATAVILLA MUUTAMIA!!! MYÖS NORMI-MYSTERYBOXEJA LISÄILLÄÄN SATUNNAISESTI!

 

Verkkokaupan valikoima saatavissa toistaiseksi vain verkosta ja Salespointin valikoima vain paikanpäältä. Valikoimat ovat siis erilaiset molemmissa, joten Salespointtikin kannattaa käydä tutkimassa.

Divariin tullut nyt erilaisia Mysteryboxeja; nopeaa, väylä, midari ja putteri -settejä. Lisäksi lajin pariin tuleville uusille harrastajille on kaksi uutta pakettia; aloitussetti premium ja normaali. Nämä kaikki löytyvät kiekkopaketit välisivulta.

Frisbeedivari tulee vauhdilla kevääseen! Nyt on varastoa! Paljon Innovaa, DiscManiaa, Discraftia, MVP:tä, Axiomia ja Trilogiaa!!!!

Sieltä vaan valitsemaan kiekot kevääseen! Muista lisätä tilaukseesi myös uusi Mystery Markkeri!

 

Salespointtiin viety uusi kuljetus kiekkoja, ei muuta kuin paikan päälle pläräämään!

Myyntipiste toimii Tenavadivarin (entinen Cafe Varikko) yhteydessä Helsingin Vallilassa (Hämeentie 85 ja sporalla pääsee suoraan eteen).

Aukioloajat: www.tenavadivari.fi ja tarvittaessa heidän numerostaan 0505748256.

Frisbeedivarilla ei ole Salespointissa omaa henkilökuntaa, joten mikäli olette myymässä kiekkoja meille päin niin ottakaa yhteyttä sähköpostitse, jotta saadaan kaupat sovittua.

 

Mysterybox on ylivoimaisesti suosituin tuotteemme ja pyrimme saamaan niitä myyntiin ainakin yhden per viikko.

Jaamme käytetyt kiekot kolmeen kategoriaan (vihreä, keltainen ja punainen) seuraavasti:

kuntotaulukkoHuomioithan että kiekot ovat käytettyjä joten kiekkojen takapuolella saattaa olla edellisen omistajan/jien numero ylivedettynä ja valitettavasti kaikkien käsiala ei ole kauhean kaunista ja siroa 🙂

Kaupassamme voit maksaa seuraavilla maksutavoilla:

 

Tykkää meistä Facebookissa..face

..ja seuraa meitä Instagramissa: